Filmen er et eksperiment. Et forsøg på at filmatisere det trykte kulturmagasin ILLEGAL! som levende billeder. I en vildt klippet kollage, får vi indblik i den Danske narko kultur.

I samarbejde med ILLEGAL MAGASIN.


Sidder kønnet i hjernen? Kan man man være mand på forskellige måder? Kan man være både det ene og det andet køn? Få svarene fra hjerneforskeren, sexologi-professoren, antropologen og litteraten.

Oplysnings og undervisningsfilm produceret til Sex & Samfund 2015.


Janaki finder ro og trøst i de smukke tempelområder, men mest af alt hader hun sin by Kathmandu. Den er kaotisk, forurenet og ikke et rart sted at bo. En af 20 korte film, der samlet giver en fortælling om at bo verdens mest jordskælvstruede by, Kathmandu i Nepal.

Støttet af Danidas Oplysningsbevilling. Interaktiv dokumentar The Big One - jordskælvet kommer, men hvornår?.


Tina og Jesper samler ind til deres dialogfilm om Vesterbro, ved hjælp af crowdfunding.

Film til kampagne i samarbejde med Coexist.


Et enkeltmandsprojekt er et socialpædagogisk tiltag, designet til at rumme kun et menneske, som har brug for at blive skærmet fra omverdenen. I filmen følger vi Dean og hele det pædagogiske projekt, der er bygget op omkring ham. Fx er der bygget et specielt hus til ham. Filmen intention var at oplyse, og nuancere debatten om de milliondyre enkeltmandsprojekter.

Produceret for Region Hovedstaden. Trailer. Se hele filmen

 

For 25 år siden var Vesterbro et af de fattigste steder i Danmark. Nu er det blevet et af de rigeste og hippeste steder at bo. Hvordan ser de gamle vesterbroere på de forandringer, der er sket i deres bydel? Filmen er første del i film-dialogprojektet Vesterbro - hvem er du og hvor går du hen?

Produceret for Naboerne.


Integrationsnet, bruger narrative metoder i deres arbejde med udsatte flygtninge. Udmattede og ofte med traumer, har den nyankommne flygtning brug for støtte og hjælp, til at komme i gang med sit nye liv i Danmark. Filmen fortæller hvordan Integrationsnet bruger bl.a de narrative metoder i det arbejde.

Produceret for Integrationsnet, en del af Dansk Flygtningehjælp


Sammen med en gruppe nyankomne flygtninge, driver mesterkokken Claus Brænder, den socialøkonomiske virksomhed "Sundhedscaféen". Filmen bruges til at vise hvordan man kan drive en socialøkonomisk virksomhed.

Produceret for Integrationsnet, en del af Dansk Flygtningehjælp.


I første program opsøger Jakob den nu 18 årige Mohammed fra Køge. Det er et år siden han forlod Stevnsfortet. Han fortæller om hvor euforisk frihed kan føles og hvor svær den første tid var, uden et alternativ til hans tidligere kriminelle tilværelse. En feelgood roadmovie om den gode relation.

Pilot til DR.


Efter at Oscar, en 11 årig dreng med asperger, mødte kunstneren Kasper Købke, har han fundet et frirum i tegningen.

For Draw Your World Organization.


Anette og Sunes datter er psykisk syg og bor på institutionen Dyssegården. De fortæller, hvor svært det var at måtte overlade sit barn til andre. Og hvor hårdt det var, da det var værst. Men nu går det bedre.

Produceret til Dyssegården.

 

Tre danske midaldrende mænds strabaserende tur op gennem Langtang Dalen i Nepal, til toppen af det 5000 meter høje bjerg Tsergo Ri.
Den trailer-agtige fortælling er suppleret af lydoptagelser af Jakob Gatzwiller.

Produceret for sjov.