logo
Otte år med multimedieproduktion. Alt fra simple hjemmesider, interaktive filmprojekter, komplekse hjemmesider og globale webbaserede læringsfælleskaber. Opgaverne har været mange. De har været spændende. Udviklende. Stressende, bestemt.

Arbejdet har bragt mig lige fra små hjem i det midt Sjællandske, rodede anarkistiske kontormiljøer i forstæderne, over fine ministerier, reklame bureauer, institutter og bestyrelser i København, til støvede internetcafeer og skoler i Ghana og Nepal.
Kedeligt har det ikke været. Stort set aldrig den samme opgave. Projekt, på projekt, på projekt.

Sideløbende har jeg hele tiden produceret film, når lejligheden bød sig og en kunde meldte sig.

Min gamle drøm med Historiefabrikken, var oprindelig, at producere film, primært til internettet,
men jeg var håbløs forud min tid, og efterspørgslen og kendskabet til onlinevideo var på det tidspunkt minimal. (god til at sælge mig selv, har jeg heller aldrig været)

Det sidste par år, har igen bragt mig tilbage på filmproduktions-sporet, gennem flere større produktionen; "Endnu et projekt ....om stress", "Stort Ego, Stor hjerte" og sidst og i særdeleshed "Dean - enkeltmandsprojektet". Projekterne liver op i den gamle drøm, og da de sidste år også har givet mig en følelse af, at det er på tide at indskrænke min faglige ageren. Det er på tide at specialisere mig. Det er på tide at smide generalisten ud af vinduet.

At lave film er en kreativ proces. Det er den mest kreative arbejdsform jeg har mødt. Og de filmfolk jeg har mødt, specielt i Dean filmen, har talt det sprog, som jeg tit har savnet. Det handler om at føle og mærke.

Så med en kompleks og alsidig produktionserfaring for de sidste otte år bag mig, har jeg taget beslutningen og lukker ned for webarbejdet. Jeg går efter drømmen. Jeg vil lave film full time. 100%.